2016-12-20 07:38:35• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Remek ötletei vannak

Napi horoszkóp december 20-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ma annyira brillíroz a munkahelyén, hogy többen is irigykedni kezdenek önre a remek ötleteiért. Legyen ügyes és diplomatikus, és szerelje le a féltékeny kollégákat! Az este a romantikus programoknak kedvez.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Lehetséges, hogy túl sokat költ, ahogy a párja is. Összeveszhetnek ezen, mindketten egymást okolják az anyagi nehézségekért. Próbáljanak békét kötni, és egy kicsit vegyék szerényebbre az idei karácsonyt, legalább az ajándékok terén!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Remek formában van, ma a vitákból is tud profitálni. Egy megbeszélés során megcsillogtatatja tehetségét, hozzáértését. A magánéletét illetően is szerencsésnek érezheti magát, sok szeretetben, melegségben lesz része.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Érzelmes hangulatban van. Ez nem idegen öntől, de máskor eltitkolja az érzéseit, és nem enged szabad utat ezeknek. Most nyíltan, őszintén kifejez mindent, amiért hálásak is lesznek a szerettei.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Bár azt hitte, már végzett szinte az összes feladattal, kiderül, hogy valaki meglepetéséről elfelejtkezett. Munka után beszerezheti az ajándékot. Örüljön neki, hogy még időben kiderült a dolog!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A délelőttöt kellene kihasználni a halaszthatatlan ügyek intézésére, ekkor jól tud koncentrálni, és a körülmények is a kezére játszanak. Jó lenne, ha egy kicsit előre is dolgozna, hogy a hét második felére már kevesebb munkája maradjon.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Fontos szakmai ügyben kell döntést hoznia. Könnyen tud okos tanácsokat adni, mert remek ötletei vannak, a rossz választás pedig még utólag is módosítható. Nincsen semmi kockázata, úgyhogy valósítsa meg a terveit!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Jó napra számíthat. Ha ma vásárol ajándékokat, akkor találni fog egy igazán nagyszerű meglepetést! A költekezéssel viszont vigyázzon, mert egy kicsit elszalad önnel a ló, és olyasmit is megvehet, ami teljesen felesleges.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Kedvez a mai nap minden társasági eseménynek, ha ma tartják a munkahelyi ünnepséget, akkor remekül fog szórakozni. Vigyázzon, ne terhelje túl a gyomrát, lefekvés előtt igyon egy kis gyógyteát!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Remek hangulatban van, izgatott a közelgő ünnepek miatt. Ha utaznia kell, vigyázzon, ne kövessen el szabálysértést, mert egy esetleges bírság elrontaná a hangulatát. Fokozottan ügyeljen a házi munka során is, mert a csillagok egy kisebb baleset veszélyét jelzik.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ön sosem szokott a múlt fölött keseregni, most mégis feltolul a lelkéből néhány fájdalmas emlék. Jót tenne önnek egy baráti beszélgetés egy finom pohár bor mellett… Hívja fel valamelyik ismerősét!

Halak: II. 19. - III. 20.
Új kihívásokkal kerül szembe, ön azonban tétovázik, és bizonytalan, ezzel pedig tovább mélyíti a problémát. Kérdezze meg a legjobb barátját, vagy kérjen tanácsot a kollégáitól. Biztosan kap segítséget.

(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: